25 Mayıs 2012 Cuma

KIZILAY SOSYAL MEDYADA

Türk Kızılayının resmi internet sitesinin yanı sıra facebook, twitter, youtube ve pinterest gibi sosyal medya organlarındaki resmi Türk Kızılayı sayfaları da internet kullanıcılarına etkileşimli çözümler sunuyor. 
Sadece afet dönemlerinde değil olağan dönemde de kan bağışı, sosyal yardım, eğitim gibi önemli çalışmalara imza atan Türk Kızılayı da sosyal medyada artık daha aktif yer alacak. İnternet kullanıcıları Türk Kızılayının sosyal medyadaki resmi sayfalarını ve internet sayfasını takip ederek, güncel çalışmalar ilgili bilgilere, fotoğraflara ve videolara anında ulaşabilecek. 

Kullanıcılar, merak ettikleri soruları sosyal medya üzerinden Türk Kızılayına ileterek cevapları daha hızlı alabilecek. İnternette yayınlanan tarihi ve güncel fotoğraflar ile videoların orijinal kopyaları talep eden kullanıcılara ve basın mensuplarına ücretsiz olarak sağlanacak. İnternet üzerinden, Türk Kızılayı gönüllüsü olmak ve kolayca bağışta bulunabilmek de mümkün olacak.

İnternet kullanıcılarına pek çok imkan sunan Türk Kızılayının bu hizmeti için önemli bir uyarıda da bulunmak gerekiyor. İnternet üzerinde ve sosyal medya organlarında Türk Kızılayı ve Kızılay adıyla oluşturulmuş birçok sayfa bulunuyor. Kullanıcıların doğru bilgilere ve çözümlere ulaşabilmesi için Türk Kızılayının ve şubelerinin resmi sayfalarını takip etmesi büyük önem taşıyor.

Kızılayın ilgili adresleri şöyle: 'Resmi İnternet Sitesi: www.kizilay.org.tr, Resmi Facebook Sayfası: www.facebook.com/TurkKizilayi.org, Resmi Twitter Sayfası: www.twitter.com/TurkKizilayi, Resmi Youtube Sayfası: www.youtube.com/TurkKizilayiOrg ve Resmi Pinterest Sayfası: www.pinterest.com/turkkizilayi/'


0 yorum:

Yorum Gönder