15 Ocak 2012 Pazar

VAR MISIN YARIN SABAH SPORA ?



Spor yapmanın yaşı yoktur… Sağlıklı olmanın ilk koşulu spor yapmaktır…Herkes İçin Spor, TRT Okul’da takip edilesi güzel bir program. Her sabah saat 10'da .Her sabah 20 dk ayırsan haftada sana yapar mı 140 dakika.Muhteşem, daha ne olsun. Spor yaparken hoş görüntülere de şahit oluyorsunuz.Bir kere görmüştüm İzmir'in bir köyünde turistler ve köylüler spor yapıyorlardı. Tursite mikrofon uzatıldı,program hakkında düşüncelerini belirtti.Turist şalvarı yoga kıyafeti zannetti :)
Ayrıca : " TRT tarafından ise, hayatta karşılaşılan her konuyla ilgili bilgi vermek amacıyla, evdeki kullanılmayan malzemelerden dekoratif ev eşyası üretimi, anne ve çocuk sağlığı, koruyucu sağlık, vatandaşların çeşitli kamu kurumlarındaki işleri, mahkemeye başvuru, vatandaşlık hakları, hasta hakları, emlak alımı, vergi dairesi ve sosyal güvenlik kurumu ile ilgili işleri, tüketicilere yönelik bilgiler, spor eğitimi, yarışmalar, kültür-sanat programları vb. farklı konularda programlar hazırlanmaktadır. Ayrıca kanalda gençlerin ilgisini çekecek müzik ve eğlence programlarına da yer verilmektedir.

ÖYLEYSE YARIN SPORA \ O /

4 yorum:

  1. ayy yaparım ben

    saat kaçta :)

    YanıtlaSil
  2. yarın yaparız beraber :)o kadar heyecanla yazmışımki saatini unutmuşum , hatırlattığın için saol :) sabah 10'da :)

    YanıtlaSil
  3. açıkcası çok imrenipde bi okdarda erindiğim bir konudur şu sabah sporu :)
    eve yürüme bandı alırım evde her türlü sporu yaparım orda no problem :)
    lakin,iş evden çıkmaya gelince ııııı şey ıh pıh falan :)
    tesettürlü bayanların öyle hemencecik hazırlanıp sporada uygun şekilde üstelik evden çıkması pek kolay olmuyo şahsi görüşümdür :)

    bunu başaranıda çook taktirr ediyorum ...

    YanıtlaSil
  4. dene bence trt okuldaki sporu.
    programda arkada yapan insanlar olunca sen sanki içerideymişsin gibi oluyor :)

    YanıtlaSil