8 Mart 2017 Çarşamba

3.SAYFA "YAŞAM HABERLERİ (!?)"

Haberler almış başını gidiyor bu günlerde, yoksa insanlardaki kırılma noktaları mı belirginleşiyor? Belki de çok büyük sorunları olan dünyada yaşıyoruz. Dünyayı, toplumumuzu olumsuzluklar sarmış. Toplumumuzdaki birçok kişi dümensiz gemiler gibi savruluyor ne yapacağını bilememekte.
Onların içindeki zavallı ruhlar ise bu bocalayışlardan kendilerini kurtaracak ışık arıyor. İnsanın ruhu bile bu kötü olayları duyunca, görünce daralıyor.

Hayvanlar birbirini teper, tırmalar, ısırır öldürür anladım da peki insanlar. Öldürmek bile hayvanların en son davranışı olurken neden cinayetler…Bir yanlışlık olarak kabul edilen ve oraya buraya bırakılan bebeklere ne demeli …Aile cinnetleri..Bunlar her gün haberlerde şahit olduğumuz olaylar.Belki de tanık olduğumuz olaylar.Gerçekten o çaresizliği ,mutsuzluğu gördükçe üzülüyorum ve toplumuma dua ediyorum.

Ve böyle cinnet geçirmiş ,tanımını yitirmişler insanlardan oluşan bir toplum değil birlik ,beraberlik içinde birbirine yardım eden bir toplum olmamız dileğiyle ...(Amin)

Nereden mi çıktı bu yazı,Kadınlar Gününde bütün gazetelerde şiddet haberi gördük. Anladık ki basında Kadınlar günü "kadına yapılan şiddet günü" olmuş.Bakalım diğer 8 Martta ne değişir daha 364 gün var.

0 yorum:

Yorum Gönder